Feyenoord komt met interessant contractnieuws voorafgaand aan Europa League-kraker

Milan Keskin
Milan Keskin
  • Bijgewerkt: 15 mrt. 2023 17:01 CET
  • 2 min leestijd
Arne Slot, Marino Pusic, Feyenoord

Marino Pusic heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd tot medio 2025. De assistent-trainer van de Rotterdammers kwam net als Arne Slot in 2021 binnen bij Feyenoord en behaalden samen afgelopen seizoen de finale van de Conference League.

"Ik voel me heel erg op mijn plek bij Feyenoord," zegt Pusic op de clubwebsite van Feyenoord. "Elke dag stap ik weer met plezier het veld op en de samenwerking met de spelers en de rest van de staf is ongelofelijk prettig. Dat de club ook met mij verder wil zie ik als een bevestiging voor de weg die we met z’n allen zijn ingeslagen. Daar wil ik graag nog langer onderdeel van uitmaken en bouwen aan nog meer succes."

Pusic ligt nu net als Slot vast tot medio 2025 in De Kuip. Het tweetal staat inmiddels al 88 officiële wedstrijden aan het roer bij de Rotterdammers, waarvan er 55 wedstrijden werden gewonnen. Feyenoord doet momenteel nog op drie fronten mee en heeft zodoende nog alles om voor te spelen. Komende donderdag wacht in de Europa League de return tegen Shakthar Donetsk.

De 51-jarige oefenmeester vertelde eerder dat hij niet onder iedere trainer assistent wilde zijn: Deze functie ga ik niet bij iedereen vervullen en dat wil ik ook niet doen. Een hoofdtrainer moet bij je passen als je zijn assistent wilt zijn." In gesprek met Feyenoord Magazine liet Pusic weten dat hij misschien ooit weer eens op zijn eigen benen wil staan bij een club: "Ik krijg vaak de vraag of ik ooit nog hoofdtrainer wil worden, maar ik denk niet in dat soort hokjes. Ik wil op dit moment in de functie van assistent nog het maximale uit mijzelf halen."